نقد و بررسی اجمالی چاقوی آشپزخانه جایتو مدل چف کد 101
چاقو جزء ابزارهایی است که در تمام آشپزی ها مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب چاقوی مناسب با نوع آشپزی در ارتباط است. مهمترین عوامل تأثیر گذار در خرید چاقو سبک طراحی چاقو، آب بندی استادانه، جنس چاقو و در نهایت زیبایی و راحتی آن است. از دیر باز؛ چاقوی زنجان به دلیل ساخت محکم و ماهرانه آن، به عنوان بهترین چاقو شناخته شده است. چاقوی جایتو که از چاقوی آشپزخانه جایتو مدل چف کد 101ات صنایع دستی استان زنجان است، با طول تیغه 20 سانتی متر با جنس استیل ضد زنگ و دسته کائوچو طراحی شده است. انحنای قوی در لبه چاقو و استفاده از استیل 3 میلیمیتری ضخیم برای برشهای عمیق در گوشت و خرد کردن سبزیجات طراحی شده است. تیغه تا نوک ضخیم و سفت است که می توان برای خرد گردن تکه های گوشت از آن استفاده کرد. تعادل وزنی بین تیغه و دسته باعث راحت تر بودن عمل خرد کردن و کاهش خستگی می شود. این نوع چاقو برای استفاده از هر دو دست چپ و راست مناسب است. نکته مهم: توصیه میشود برای تیز کردن و صیقلی نمودن تیغه چاقو از چاقو تیزکن زنجان (مصقل) استفاده شود. استفاده از چاقو تیز کن های دینام دار باعث صدمه دیدن تیغه می گردد.
مشخصات فنی
مشخصات
-
ابعاد31x4x2 سانتیمتر
-
وزن180 گرم
-
کشور مبداء برندایران
-
جنس بدنهاستیل
-
جنس دستهباکالیت
-
سایر توضیحاتقابل شستشو در ماشین ظرفشویی
-
مناسب برای کارهای روزمره
-
برای تیز کردن و صیقلی نمودن تیغه چاقو از چاقو تیزکن زنجان (مصقل) استفاده شود
-
توضیح ابعادطول تیغه: 20
-
طول دسته: 11
تصاویری از چاقوی آشپزخانه جایتو مدل چف کد 101 :